Vi i Villa - Elauktion

Elauktion.se är ett energikollektiv av den svenska tidningen Vi i Villa tillsammans med det nederländska företaget Pricewise. Vi i Villa är Sveriges mest lästa tidning med 1,9 miljoner läsare. Pricewise är en oberoende jämförelsetjänst som har hjälpt över 2,5 miljoner kunder att byta el, vilket gör dem till den största oberoende bytestjänsten i Europa.

Tillsammans kan vi sänka dina elkostnader

Ett energikollektiv är en grupp med konsumenter som vill byta till ett billigare elavtal. Desto fler konsumenter som deltar, desto bättre erbjudande kan vi få. Elhandlarna ger anbud i auktionen och elhandlaren med bäst avtal vinner. Du får ett personligt erbjudande baserat på deras pris och din förbrukning. I slutändan är det upp till dig att bestämma om erbjudandet är bra nog.

 
  1.  Registrera dig på nätet utan kostnad och förbindelser.
  2. Vi förhandlar med elhandlarna och meddelar dig om vem som gav det bästa erbjudandet i december.
  3. Du kommer att få ett personligt erbjudande baserat på din förbrukning som e-post. Du har flera veckor på dig att acceptera erbjudandet.
  4. Om du väljer att acceptera erbjudandet, kan du byta elavtal och spara pengar på dina elräkningar. Du behöver endast fylla i en kort blankett för att slutföra köpet. Vi tar hand om resten.

Om du vill veta mer kan du se vår sida för vanliga frågor, ringa vår kundtjänst på 08-731 29 00 eller skicka ett meddelande genom kontaktformuläret.